^

Ce-ti poate oferi o situatie conflictuala

Cineva cu care esti nevoit sa interactionezi se afla in fata ta.. Este nervos, suparat pe viata, obosit sau este doar genul clasic al scandalagiului. Cea mai usoara (dar inconstienta) cale pe care poti sa o iei este sa ii raspunzi cu aceeasi atitudine. Si, cel mai probabil, veti tipa unul la altul, te vei enerva si vei ramane cu o senzatie de neputinta. Si problema, in cele mai multe cazuri, nu se va rezolva. 


Dar mai exista o cale. Daca te pricepi sa traiesti constient clipa prezenta, adica sa fii stapan pe tot ce faci (cred ca este, in primul rand, o chestie de exercitiu), ai ocazia sa iti folosesti farmecele personale pentru rezolvarea oricarei probleme.

Creativitate, umor, inteligenta, empatie, elocventa, rabdare, intelegere, bunatate, s.a. sunt acum la dispozitia ta. Foloseste-le si vei vedea ce rezultate uimitoare vei obtine! Si, in cazul putin probabil cand cel din fata ta va ramane asa cum a venit, macar tu nu iti vei pierde energia si vei ramane multumit in sinea ta ca ai facut ce trebuia.
Ce-ti poate oferi o situatie conflictuala Ce-ti poate oferi o situatie conflictuala Reviewed by Mirela on miercuri, 2 martie 2011 Rating: 5

Niciun comentariu

nRelate Posts Only