^

Ghid de supravietuire a fraierilor


Iata propunerile mele pentru cei care s-au saturat sa fie sau sa faca pe fraierii. Nu garantez ca solutiile mele vor da rezultate, dar cred ca merita incercate, macar asa, pentru amuzament:

Nu mai raspundeti exact la intrebari. Sa fie ceva legat de subiect, dar pe langa. Puneti-va imaginatia si umorul la incercare.

Exersati, din cand in cand, si niste minciuni. Dar sa nu fiti timorati ca veti fi prinsi. Dimpotriva, aplicati aceeasi reteta: creativitate si umor. Veti constata ca puteti iesi mult mai simplu din tot felul de situatii.

Nu credeti tot ce vi se spune. Multi dintre cei cu care interactionati sunt mai putin fraieri decat voi si, prin urmare, aplica in mod natural recomandarile anterioare.

Munca dauneaza grav carierei. In timp ce voi munciti, altii isi aranjeaza apele, adeseori chiar pe seama muncii voastre.

N-am terminat.
Ghid de supravietuire a fraierilor Ghid de supravietuire a fraierilor Reviewed by Mirela on duminică, 8 mai 2011 Rating: 5

Un comentariu

  1. Esti pe drumul cel bun. Oricum, observasem eu ca au intervenit unele schimbari, ceva, ceva, de foarte putin timp incoace. Mi-e teama ca nu sunt definitive sau (si mai rau) ca nu ma privesc decat pe mine. Noi sa fim sanatosi...

    RăspundețiȘtergere

nRelate Posts Only