^

Idei inteligente, bune de copiat!

  • Harta orasului desenata pe masutele unei cafenele din Padova


Nu numai draguta, dar si foarte utila pentru turistii care poposesc pentru o cafea si apoi isi  continua plimbarea pe strazile orasului.
  • Roberto Benigni povesteste italienilor, la postul public de televiziune, Rai 1, primele 12 articole ale Constitutiei Italiene. O poveste frumoasa si inaltatoare. 
  • Peronul metroului din Torino este izolat de calea ferata prin pereti prevazuti cu usi, care se deschid numai cand trenul ajunge in statie

  

Astfel, calatorul nu are acces la sine, ceea ce sinucigasilor banuiesc ca nu prea le e pe plac. Ideea este interesanta, daca ai bani sa o pui in practica. Metroul este ghidat automat, fara  conductor. 

Promit sa fiu cu ochii in patru si sa mai descopar si alte idei interesante. Astept propuneri...
Idei inteligente, bune de copiat! Idei inteligente, bune de copiat! Reviewed by Mirela on marți, 1 mai 2012 Rating: 5

2 comentarii

  1. Ideea e interesantă, dar cafeneaua era dintre cele mai anoste! Mai bine harta localităţii, decât reclame la hamburgări (hamburgheri?) sau şaorma (shaorma se scrie în americaneză, nu în turcă, arabă, libaneză sau altă limbă specifică acestei delicatese -ooofff!!!- culinare, consacrate şi la noi după dec. '89). Iar cafeneaua asta parcă era specializată în pizza, focaccia şi alte chestii asemănătoare, toate perfect comestibile pentru un flămând grăbit. Apariţia unei hărţi pe măsuţele de acolo era firească, atâta vreme cât Padova rămâne un exemplu de oraş dedicat, din vremuri străvechi, ştiinţei de carte. Păi, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am inteles care este parerea ta. E de bine, e de rau sau e ceva frecvent, ceva ce ai intalnit pe toate masutele (pe care nu erau reclame la hamburgeri)din toate cafenelele din toate orasele pe unde te-ai plimbat?

    RăspundețiȘtergere

nRelate Posts Only