^

Cioccoshow - Magia ciocolatei la Bologna






Pentru ca, pe vremea asta geroasa, o ciocolata calda te poate face sa vezi viata in roz, amintirea Targului de ciocolata de la Bologna, de la sfarsitul lunii noiembrie imi revine in minte ca un vis frumos.
Ciocolata era de toate formele si pentru toate gusturile, eu, dupa ce m-am saturat cu bucatelele oferite spre degustare, mi-am luat cateva cani de ciocolata calda. Ocazie cu care am si descoperit cum trebuie procedat ca sa nu dai gres: urmaresti cu atentie pe cineva care tocmai si-a luat o cana de ciocolata si o gusta. Daca are o mutra fericita, este foarte posibil sa iti gasesti si tu fericirea tot acolo. Sanse sunt cu atat mai mari cu cat ciocolata este tip gianduia (o ciocolata cu gust de alune, un fel de nutella topita).
Editia din acest an a fost dedicata celor afectati de cutremurele care au avut loc in Emilia, in mai 2012 (fondurile stranse vor fi destinate reconstruirii unei scoli).
Las imaginile sa vorbeasca, pentru ca sunt mai sugestive, desi nu au gust de ciocolata.










Cioccoshow - Magia ciocolatei la Bologna Cioccoshow - Magia ciocolatei la Bologna Reviewed by Mirela on vineri, 14 decembrie 2012 Rating: 5

6 comentarii

  1. Eu nu sunt mare amatoare de cicolata, mananc putin si rar, dar recunosc ca intru adesea in magazine specializate ca la muzeu, doar sa admir exponatele ciocolatoase :)). Unele sunt adevarate opere de arta. Asa ca sunt convinsa ca si un astfel de targ mi-ar placea la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum de nu a reusit ciocolata sa te atraga in mrejele ei? Da, am constatat si eu cat de frumoase si ademenitoare pot fi aranjamentele de ciocolata, astfel incat sa nu ii poti rezista.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Totul e de ciocolata. Chiar si smartphone-urile si iphone-urile, suruburile, soriceii, dovleceii,pensulele si culorile pictorului, instrumentele arhitectului.

      Ștergere
  3. Targul de ciocolata este un loc al pierzaniei!! Asta se vede de la intrare, de fapt, de la lipsa intrarii. Poti intra pe oriunde, pentru ca are o forma de poligon neregulat, deci daca ai treba la primarie, treci pe langa tarabe cu maldare de ciocolata. Vrei sa intri la biblioteca, drumul trece printre tarabele cu munti de ciocolata. Cauti un pulover la Benetton, inevitabil te lipesti de o dugheana cu ciocolata calda, ca sa nu mai simti nevoia de haine groase s.a.m.d. Daca vrei cuie, clesti, pile, pantofi sau altceva (in zona nu se afla magazine specializate in asa ceva), nu-ti face griji: gasesti de toate dimensiunile pe la tarabele astora! Numai carti nu am vazut. Cartea e grea, se stie! Dar gasesti echer, compas, rigla s.a., exact cum trebuie, pentru a putea fi rontaite de bietii copilasi cu carii la dintii de lapte. Ce banditi!

    RăspundețiȘtergere

nRelate Posts Only